Present Coaching
Heb je een vraag of lopen er dingen in je leven even niet zoals je zou willen? In een kleine veilige omgeving willen mijn paarden en ik je graag helpen zoeken naar nieuwe inzichten en antwoorden.


Diensttarief_pcoaching

Paardencoaching

Ik vind mijn plezier in het begeleiden van mensen met behulp van de paarden. Ik bied coach sessies aan waarin je/jullie alle mogelijke vragen die je hebt in kan brengen. Samen kijken we dan door middel van opdrachten wat de paarden je terug geven.

Die informatie bespreken we en geven nieuwe inzichten om mee verder te kunnen. De focus ligt op het oplossingsgericht werken. Kijken naar de toekomst en het eigen oplossend vermogen van de mens. De paarden en ik zullen je helpen hier weer richting aan te geven.
Het werken met de paarden in een coachsessie is altijd op de grond. Je hoeft dus niet te kunnen paardrijden.
Instructie
En dan ten slotte is coachen ook het lesgeven. Ik ben ORUN-gecertificeerd en mag paardrijlessen geven. Dit kan op locatie maar ook bij ons op de accommodatie is hier ruimte voor.
*Neem voor een plan op maat contact op via de contact pagina en we kijken samen naar de mogelijkheden.

juan-pablo-rodriguez-334216

Individuele begeleiding

Maar ook voor jongeren die wat meer nodig hebben dan een sessie met de paarden is er plek bij mij. In de jaren die ik gewerkt heb op de leefgroep heb ik gezien hoe fijn en belangrijk het is om jongeren in hun eigen tempo te laten leren.

Iedereen leert op zijn of haar eigen manier en ik wil hier graag de ruimte aan bieden. Behoeftes verschillen net zoals het tempo dat doet. Als je door mij begeleid wordt mag je verwachten dat ik met je op zoek ga naar waar je krachten liggen en hoe we deze kunnen vergroten. Het doen zal voorop staan, ervarend leren. En in leren hebben we het vooral niet over goed of fout. Paarden denken ook niet in goed of fout, ze vinden niks maar geven alleen feedback .Zo kun in alle rust oefenen.  Neem gerust contact op om te kijken wat bij jou past en hoe we dat vorm kunnen geven.

 


KENNISMAKING
& INTRODUCTIE

Gratis


COACH SESSIE
60 min.: EUR 65*

BEGELEIDING OP MAAT
vanuit PGB of ZIN
financiering vanuit gemeente

TRAJECTCOACHING
(3x of meer): Offerte

*prijzen zijn exclusief BTW.

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Uiteraard is het mogelijk om een offerte op maat te bespreken. Neem contact op voor meer informatie.